Al meer dan 20 jaar runt Elles Rozegarde-Groenendijk de Heuvelhoeve Zadelmakerij.

Na haar opleiding voor de paardensport heeft zij zich verder gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve rijzadels, aangevuld met een opleiding in Engeland bij de Society of Master Saddlers voor het passen en op maat maken van de zadels.

Vanuit haar veelzijdigheid en praktijkervaring is Elles erin geslaagd een breed scala van rijzadels in verschillende modellen en uitvoeringen samen te stellen en uit voorraad te leveren.

Alle zadels zowel nieuw als gebruikt worden na telefonische afspraak aan huis of op ons bedrijf gepast en op maat gemaakt.

De ontspannen sfeer op ons bedrijf met alle faciliteiten om de gepaste zadels vrijblijvend uit te proberen bepalen uiteindelijk de juiste keuze.

De Heuvelhoeve Zadelmakerij is importeur voor Nederland van de topmerken Exselle, Jaguar en Dabbs, en dealer van o.a. Albion, Anky, Bates, BR, Büsse, E.Jeffries, Equiline, Henri de Rivel, Hofman Animal Care, Horze, Mountain Horse, Pessoa, Premiere, Sectolin,  Stubbs, Stübben en Wintec.

Door onze goede contacten en nauwe samenwerking met fysiotherapeuten, osteopaten, manueel therapeuten, homeopaten, dierenartsen en masseurs hebben wij menig paard en ruiter/amazone met een goed passend zadel genezen en tot de hoogste prestaties gebracht.

De gecertificeerde zadelmaker maakt het geheel voor alle overige leerbewerkingen en modificaties tot een succesvolle formule.

Een zadel van De Heuvelhoeve…

Dat zit pas goed!